Få et tilbud

Kontakt os for at høre mere om vores gode priser. Beskriv dine ønsker, så vi kan give dig den bedste pris på opgaven.

Vi vil vende tilbage med svar, så hurtigt som muligt!

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Biobrændsel

Med stadigt stigende olie- og gaspriser bliver udnyttelsen af alternativ energi mere og mere interessant.

BAXI Stoker - Novo Pellet​

- pillefyr til effektiv reduktion af udgifter og miljøbelastning

Skal det eksisterende centralvarmeanlæg udskiftes eller skal der installeres et nyt anlæg, kan det på langt sigt betale sig at skifte til vedvarende energi og anskaffe et Novo Pellet pillefyr fra HS Tarm. 

For det første, fordi træ er en vedvaren­de energikilde, der er betydeligt mere prisstabil end andre gængse energiformer. For det andet, fordi det er en C02-neutral forbrænding, der reducerer miljøbelastningen fra den første dag.​

Det fuldautomatiske pillefyr BAXI Novo Pellet fra HS Tarm giver endvidere al den komfort, som vil kunne forventes af en moderne varmeinstallation. Påfyldningen af piller og rengøringen af kedlen sker automatisk. For at sikre problemfri drift anbefales brug af 6 mm piller af god kvalitet (DIN 51731).

Fyring med træpiller er en fremtidssikret opvarmning, der både beskytter miljøet og din pengepung. Skift derfor f.eks . til BA.XI Novo Pellet eller en af biokedeler fra HS Tarm.

Links:

Firmaprofil

Vi bruger den nyeste teknologi, der kan minimere dit vand- og varmeforbrug. 

Kontakt os og få et varmetjek, så du sikrer at varmeanlægget er indstillet rigtigt, og at varmen udnyttes optimalt. Dermed sparer du mest muligt.

Kontakt os

​Vibevej 20, 4100 Ringsted

Man - torsdag: 8:00 - 16:00

Fredag: 8:00 - 14:00