Få et tilbud

Kontakt os for at høre mere om vores gode priser. Beskriv dine ønsker, så vi kan give dig den bedste pris på opgaven.

Vi vil vende tilbage med svar, så hurtigt som muligt!

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fjernvarme

​Vi har installeret fjernvarme i mange af Ringsted's huse lige fra starteni 1960,hvor fjernvarmen kom til byen.

Fjenvarmen har ligesom andre energikilder, haft en løbende udvikling. I de første mange år blev fjernvarmen installeret som Direkte anlæg, ( dvs. at fjernvarmevandet fra værket løb rundt i rør og radiatorerne , så hvis der sker en lækage, så kan der ske store skader inde i boligen ).

Derfor blev der stillet krav til at alle anlæg skal udføre med en Veksler ( hvilket bevirker at man kun har et begrænget antal ltr. vand i varmesystemet,og derved mindre skader ved lækager, samt man kan få en bedre styring/komfort af anlægget.)

De Fjernvarmeanlæg vi opsætter flest af, er af fabrikaterne Danfoss Redan - Danfoss Gemina Thermix, samt Vavin, men andre mærker findes også på markedet. 

Hvilket anlæg man bør vælge, afhænger af ens ønsker og behov. Er det et el-opvarmet hus eller et nyt hus, skal der nyinstallation til.. Derfor skal der også tænkes på radiatorer og rørføring. Er det en konvertering fra oliefyring, er der måske også behov for en kritisk gennemgang af radiatorer og rørinstallationer.​

Ring eller mail til INGO OLSEN VVS og hør nærmere om evt. tilskudsortninger - besparelser.

Hør også om de mange interessante tilskudsformer. Du kan også gå direkte til Energistyrelsens hjemmeside via nedenstående link.

Links:​

Firmaprofil

Vi bruger den nyeste teknologi, der kan minimere dit vand- og varmeforbrug. 

Kontakt os og få et varmetjek, så du sikrer at varmeanlægget er indstillet rigtigt, og at varmen udnyttes optimalt. Dermed sparer du mest muligt.

Kontakt os

​Vibevej 20, 4100 Ringsted

Man - torsdag: 8:00 - 16:00

Fredag: 8:00 - 14:00