Få et tilbud

Kontakt os for at høre mere om vores gode priser. Beskriv dine ønsker, så vi kan give dig den bedste pris på opgaven.

Vi vil vende tilbage med svar, så hurtigt som muligt!

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Naturgas

Vaillant naturgaskedler har en meget effektiv udnyttelse af gassen. Faktisk har ecoTEC-serien en virkningsgrad på 108% - ring og hør hvordan.

En moderne og tidsvarende naturgaskedel giver varme og komfort, uden at der er noget dagligt besvær. Rent fysisk fylder kedlen ikke meget, ligesom den naturligvis ikke sviner. 

Kedlen er meget meget støjsvag! - En stor fordel hvis kedlen opstilles i et rum, der også skal rumme beboelse. 

Over 1000 naturgasanlæg installeret

INGO OLSEN VVS har til dato installeret over 1000 naturgasanlæg, og kan derfor tillade sig, at kalde sig ekspert på området.

De gasanlæg vi opsætter flest af, er af fabrikaterne Vaillant og Bosch/Junckers, men andre mærker findes også på markedet. Hvilket anlæg man bør vælge, afhænger af ens ønsker og behov. 

Er det et el-opvarmet hus eller et nyt hus, skal der nyinstallation til.. Derfor skal der også tænkes på radiatorer og rørføring. Er det en konvertering fra oliefyring, er der måske også behov for en kritisk gennemgang af radiatorer og rørinstallationer.

Kontakt os eller mail til INGO OLSEN VVS og få gode råd om brug af naturgas. Hør også mere om de mange fordele og tilskudsordninger.

Links:

FÅ FORETAGET ET SERVICEEFTERSYN AF DIT NATURGASANLÆG.

Firmaprofil

Vi bruger den nyeste teknologi, der kan minimere dit vand- og varmeforbrug. 

Kontakt os og få et varmetjek, så du sikrer at varmeanlægget er indstillet rigtigt, og at varmen udnyttes optimalt. Dermed sparer du mest muligt.

Kontakt os

​Vibevej 20, 4100 Ringsted

Man - torsdag: 8:00 - 16:00

Fredag: 8:00 - 14:00