Få et tilbud

Kontakt os for at høre mere om vores gode priser. Beskriv dine ønsker, så vi kan give dig den bedste pris på opgaven.

Vi vil vende tilbage med svar, så hurtigt som muligt!

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Oliefyr

En moderne villakedel kan anvendes til både gas- og oliefyrsinstallation.


Her ses den indpasset i et grovkøkken / bryggers.​ Siden virksomhedens start i 1960, har installation og vedligeholdelse af oliefyr været en af hovedaktiviteterne. 

Udviklingen på dette område, er i de senere år gået meget stærkt. Effektiviteten på oliefyr er blevet meget høj, - for slet ikke at tale om de designmæssige forbedringer. Idag er oliefyret bogstaveligt talt til at være i stue med. 

Vi forhandler kvalitetskedler

INGO OLSEN VVS forhandler et udsøgt udvalg af de mange kvalitetskedler der er på markedet. Heriblandt HS Tarm / BAXI og Tasso / Viessman.

Ring eller mail til INGO OLSEN VVS og få gode råd om udskiftning af oliefyr, eller konvertering fra el-varme. Vi kan også fortælle dig om mulighederne for tilskud.

De oliekedler vi opsætter flest af, er af fabrikaterne Baxi Block kondens,samt veissmans kondencerende oliekedler enten som væghængt, eller gulvstående, men andre mærker findes også på markedet. Hvilket anlæg man bør vælge, afhænger af ens ønsker og behov. 

Er det et el-opvarmet hus eller et nyt hus, skal der nyinstallation til.. Derfor skal der også tænkes på radiatorer og rørføring. Er det en konvertering fra oliefyring, er der måske også behov for en kritisk gennemgang af radiatorer og rørinstallationer.

Ring eller mail til INGO OLSEN VVS og få gode råd om brug af naturgas. Hør også mere om de mange fordele og tilskudsordninger.

Links:

Firmaprofil

Vi bruger den nyeste teknologi, der kan minimere dit vand- og varmeforbrug. 

Kontakt os og få et varmetjek, så du sikrer at varmeanlægget er indstillet rigtigt, og at varmen udnyttes optimalt. Dermed sparer du mest muligt.

Kontakt os

​Vibevej 20, 4100 Ringsted

Man - torsdag: 8:00 - 16:00

Fredag: 8:00 - 14:00