Få et tilbud

Kontakt os for at høre mere om vores gode priser. Beskriv dine ønsker, så vi kan give dig den bedste pris på opgaven.

Vi vil vende tilbage med svar, så hurtigt som muligt!

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Invester i fremtiden med en jordvarmepumpe

Komfort og økonomisk fornuft i ét

Er du træt af høje varmeregninger og bekymringer omkring dit energiforbrug? Så lad os introducere dig for jordvarmepumpen - den ultimative løsning til at optimere dit varmesystem og spare penge på lang sigt. Hvis du har placering omkring Ringsted, kører vi desuden med glæde ud og installerer den for dig, så også du kan være garanterer komfort og økonomisk fornuft i ét.

Hvad er en jordvarmepumpe?

En jordvarmepumpe er nøglen til at omdanne naturlige energikilder til en effektiv opvarmning af dit hjem. Dette gøres ved at udnytte den oplagrede solenergi fra jorden og omdanne den til varme til dit hus, hvilket gør den til en pålidelig, effektiv og miljøbevidst energiløsning. Energien selv bliver ført igennem nedgravede jordvarmeslanger, der transporterer energien direkte til din nye varmepumpe, så jordvarmen her kan omdannes til varme og varmt vand.

Et jordvarmeanlæg er kort sagt din sikring for en stabil, behagelig og miljøbevidst temperatur året rundt.

Vores professionelle team står selvfølgelig altid klar til at hjælpe med installationen og rådgive dig om den bedste løsning til dit hjem. Med vores konkurrencedygtige priser og skræddersyede tilbud føler vi os desuden sikre på at kunne finde en jordvarmepumpe, der passer til dig.

Et komfortabelt og energieffektivt hjem

Er du klar til at investere i fremtiden, nyde omkostningsbesparelserne og øge dit bidrag mod en bedre og mere bæredygtig fremtid? Så kontakt vores firma allerede i dag og hør mere om vores jordvarmepumper, luft-til-vand varmepumper og varmtvandsbeholdere, samt vores konkurrencedygtige og skræddersyede tilbud.

Her står vi nemlig altid klar til at skabe et komfortabelt og energieffektivt hjem til dig med brug af miljøvenlig energi taget direkte fra naturen.

Firmaprofil

Vi bruger den nyeste teknologi, der kan minimere dit vand- og varmeforbrug. 

Kontakt os og få et varmetjek, så du sikrer at varmeanlægget er indstillet rigtigt, og at varmen udnyttes optimalt. Dermed sparer du mest muligt.

Kontakt os

​Vibevej 20, 4100 Ringsted

Man - torsdag: 8:00 - 16:00

Fredag: 8:00 - 14:00