Få et tilbud

Kontakt os for at høre mere om vores gode priser. Beskriv dine ønsker, så vi kan give dig den bedste pris på opgaven.

Vi vil vende tilbage med svar, så hurtigt som muligt!

 
 
 
 
 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Reducer varmeregningen med en luft-til-vand varmepumpe

Pålidelig, effektiv og miljøbevidst

Tænger dit hjem til en mere pålidelig og effektiv varmekilde? Og ønsker du en levering af varme til dit hjem med et minimalt forbrug af energi? Så kan en luft-til-vand varmepumpe være svaret for dig. Med en luft-til-vand varmepumpe er du nemlig sikret en behagelig indendørstemperatur året rundt, samtidig med at du reducerer både din energiregning og din belastning på miljøet. Her ved Ingo Olsen kommer vi ud til både landsbyer og gårde i området omkring Ringsted, og vi klarer selvfølgelig med glæde hele monteringen af varmepumpen, så du blot skal nyde resultatet.

Hvad er en luft-til-vand varmepumpe?

En luft-til-vand varmepumpe er kort sagt en varmepumpe, der udnytter energien i luften og omdanner den til varme i et vandbaseret varmesystem.

Lyder forvirrende? Bare rolig.

Vores professionelle team står klar til at håndtere den komplette installation af varmepumpen, så du er sikret en problemfri proces, der garanterer dig en hurtig og effektiv varmeløsning. Herudover tilbyder vi selvfølgelig også en omfattende service på varmepumper, så du er sikret en optimal ydeevne og levetid – og derved kan få glæde af din luft-til-vand varmepumpe i mange år fremover.

Den langsigtede beslutning

Er du klar til at investere i fremtiden igennem vores luft-til-vand varmepumper?

Så kontakt vores firma allerede i dag for et skræddersyet tilbud, tilpasset dine unikke behov samt budget. Med vores konkurrencedygtige priser har det nemlig aldrig været nemmere at investere i en energikilde, der i sidste ende faktisk betaler for sig selv. Reducer din CO²-udledning, tag et skridt mod en mere bæredygtig fremtid og spar på varmeregningen – med én klog beslutning.  

Firmaprofil

Vi bruger den nyeste teknologi, der kan minimere dit vand- og varmeforbrug. 

Kontakt os og få et varmetjek, så du sikrer at varmeanlægget er indstillet rigtigt, og at varmen udnyttes optimalt. Dermed sparer du mest muligt.

Kontakt os

​Vibevej 20, 4100 Ringsted

Man - torsdag: 8:00 - 16:00

Fredag: 8:00 - 14:00