Om VVS Ingo Olsen ApS

VVS-firmaet er etableret i 1960 af Ingo Olsen, der under beskedne forhold.

Det startede i Dagmarsgade i Ringsted. Det gik godt, og allerede i 1964 kunne en nybygget værkstedsbygning på Vibevej tages i brug.


I 1976 blev der yderligere bygget kontorer, udstilling og lager, i forbindelse med værkstedet. Udstillingen er nu flyttet til VVS-Center 2000 på Odinsvej i Ringsted, som er en central udstilling for flere af områdets firmaer i branchen.

VVS Ingo Olsen ApS er et alsidigt firma, der kan påtage sig de fleste - store som små - opgaver indenfor vand, gas, varme og sanitet.

Gennem de senere år har hovedvægten af opgaverne været løst for de private kunder. Den øgede bevidsthed, både med hensyn til miljø og økonomi har medført, at kunderne kan se det fornuftige i, at deres varmesystem altid lever op til tidens krav.

Én af de store udfordringer VVS Ingo Olsen ApS har haft de senere år, er de mange naturgasinstallationer. Det har givet et meget stort erfaringsgrundlag, som hele tiden bliver holdt ajour, dels ved spændende opgaver for kunder, dels ved dygtiggørelse gennem kurser.

Også på oliefyrsområdet haves en stor ekspertise. Udover at servicere egne kunder, samarbejdes der med flere lokale virksomheder i byggebranchen.

Renovering og etablering af badeværelser er også et hovedområde. Her stiller kunderne stadig større krav til komfort, og virksomheden kan da også tilbyde det sidste nye badeværelsesudstyr, -ofte endda til yderst konkurrencedygtige priser​

VVS Ingo Olsen ApS historie​

​I 1960 startede Ingo Olsen firmaet og i 1980 indgik Ole Olsen i firmaet. 

Ingo Olsens søn, Ole, overtog først halvdelen af virksomheden i 1980, og resten blev overtaget da Ingo Olsen ønskede at trække sig tilbage.
Fra 1988 skete yderligere den styrkelse af virksomheden, at Ole Olsens kone Hanne Olsen mere og mere påtog sig styringen af det administrative.
I 2008 gik Oles søn, Michael Ingo Olsen, i lære i virksomheden. Og i 2018 blev der tilføjet endnu et familie-medlem til personalestablen, da Maria, Michaels søster, påtog sig styringen af det administrative.

I 2018, efter 10 år i virksomheden, overtog Michael Ingo Olsen virksomheden og er dermed 3. generation af VVS Ingo Olsen. 

I dag drives virksomheden af 3. generation. Michael Ingo Olsen ved roret og Ole har stadig sin daglige gang i firmaet.

Firmaets stifter arbejder ikke med mere, men kom jævnligt i virksomheden indtil sin død i december 2006.

At det er en ny generation, betyder ikke at alt er revolutioneret. Virksomheden har altid fulgt med den teknologiske udvikling, og sat en ære i begrebet "god kundebehandling" - og det vil man fortsætte med i årene fremover!

Velkommen som kunde hos VVS Ingo Olsen ApS​​​​

Firmaprofil

Vi bruger den nyeste teknologi, der kan minimere dit vand- og varmeforbrug. 

Kontakt os og få et varmetjek, så du sikrer at varmeanlægget er indstillet rigtigt, og at varmen udnyttes optimalt. Dermed sparer du mest muligt.

Kontakt os

​Vibevej 20, 4100 Ringsted

Man - torsdag: 8:00 - 16:00

Fredag: 8:00 - 14:00